Ing. Zdenka Brzobohatá

tel.: +420 543 247 975

tel.: +420 543 242 497

e-mail: brzo@brzo.cz

http://www.brzo.cz

Zobrazit menu

Zpět na seznam informací

GDPR – pracovněprávní vztahy, účetnictví – nový seminář

Ochrana osobních údajů podle GDPR v oblasti personalistiky, pracovního práva, mezd a účetnictví


Jak je již známo, dne 25. května 2018 nabývá účinnost nové nařízení Evropské unie - GDPR.

Na základě zájmu našich klientů a příslibu, který obdrželi účastníci semináře „GDPR a jeho aktuální dopady v procesu adaptace v ČR“ dne 20. března 2018, jsme pro Vás připravili seminář S301/18, který povede PhDr. Hana Štěpánková.

 

Seminář je určen pro zájemce, kteří již získali komplexní pohled na problematiku GDPR a chtějí se blíže seznámit s ochranou osobních údajů se zaměřením na pracovněprávní vztahy – speciálně personalistiku a mzdy a na účetnictví.

 

Na semináři mezi probíraná témata budou patřit například:

-       Zásady zpracování osobních údajů – povinnosti zaměstnavatele podle nového nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), práva subjektů údajů (uchazečů o zaměstnání a zaměstnanců)

-       Vnitřní předpisy zaměstnavatele – povinnosti a způsoby zpracování

-       Kdy je nutný souhlas a kdy informační povinnost – návody

-       Vztah správce – zpracovatel, zpracovatelské smlouvy

-       Co je třeba znát o zpracování osobních údajů při vedení účetnictví

-       A mnohem více informací získáte na semináři:

 

S301/18 – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ V PRACOVNĚPRÁVNÍCH VZTAZÍCH A V ÚČETNICTVÍ

Datum konání: 16.05. 2018 (stř)
Lektor:             PhDr. Hana Štěpánková, odbornice a lektorka v oblasti ochrany osobních údajů v ČR i v zahraničí


Informace o lektorce:

PhDr. Hana Štěpánková – 14 let pracovala jako tisková mluvčí Úřadu pro ochranu osobních údajů, přednášela na mezinárodních konferencích o ochraně osobních údajů. Aktuálně se věnuje problematice GDPR a toto téma také v současnosti lektoruje.

 

Ostatní semináře a školení VYBÍREJTE Z NAŠÍ KOMPLEXNÍ NABÍDKY VZDĚLÁVÁNÍ BRZO



Datum vložení: 25. 4. 2018
Připravila: Alena Šlaisová, BRZO vzdělávací centrum
Zdroj: brzo.cz